Megtalálta álmai otthonát a Másnaposok sztárja - nem költözött messzire

Magassági mámor
Killing Me Softly (2002) Feu de glace Pers: Heather Graham, Joseph Fiennes Dir: Chen Kaige Ref: KIL057AF Photo Credit: [ Montecito Picture Co / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Vágólapra másolva!
Heather Graham 22 év után eladta Hollywood Hills-i birtokát. Korábban 880.000 dollárért vette, nem sokkal azután, hogy a Boogie Nights című filmben a "Rollergirl" szerepét játszotta. Nem költözött azonban messzire, hiszen választása egy pofás, félreeső, múlt század közepén épült rezidenciára esett a Los Angeles-i Brentwood városrészében.  
Vágólapra másolva!

A Sikoly és a Másnaposok sztárja az új, Crestwood Hills-i házát 3,7 millió dollárért vette. A hírek szerint Heather Graham, körülbelül 66.000 dollárral többet fizetett a házért, mert annyira ragaszkodott hozzá.

Heather Graham a Magassági Mámor című filmben Forrás: AFP

Az 1950-es évek közepén épült, de azóta felújított, fával burkolt épülethez egy lezárt felhajtón keresztül vezet az út. Az ingatlanhoz egy hatalmas garázs is tartozik, amelybe akár két autó is bőven elfér.

A mintegy 200 négyzetméteres, kétszintes épületben három hálószoba és három fürdőszoba van,

az uralkodó díszítőelem pedig a vörös tölgyfa keményfa padló, és a fehérre meszelt fagerendás mennyezet. A lépcsőkön lefelé található, nyitott koncepciójú főszintet egy kandallós és üvegfalú nappali emeli ki. Az étkező mellett alakították ki az elegáns konyhát, amely Caesarstone munkalapokkal, egy étkezős szigettel és rozsdamentes készülékekkel van felszerelve. A házban van még egy emeleti hálószoba saját erkéllyel, valamint egy földszinti iroda, amely könnyen szolgálhat negyedik hálószobaként. Az udvarról pedig káprázatos kilátás nyílik a Santa Monica-i partvonalon át a Catalina-szigetre.

Heather Graham legújabb filmjében, a Suitable Flesh-ben egy pszichiátert alakít, aki megszállottja egyik fiatal, többszörös személyiségű kliensének.

A Wisconsinban született 53 éves filmszínésznő a Boogie Nights és a Drugstore Cowboy című filmekben nyújtott alakításaiért kapott több elismerést, majd olyan filmekben játszott, mint a KicsiKÉM: Austin Powers 2., a Másnaposok és a Sikoly. 2024-ben a Chosen Family című, általa írt filmet fogja rendezni és szerepel is benne.

Forrás: RobbReport