Ez a három legfontosabb tipp a sikerhez

Ryan Serhant, ingatlanügynök, ingatlan, ügynök, kereskedő
NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 06: Real Estate Broker Ryan Serhant attends the 2022 Brooklyn Black Tie Ball at Brooklyn Bridge Park on October 06, 2022 in New York City. Mark Sagliocco/Getty Images/AFP (Photo by Mark Sagliocco / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy ingatlanmágnás elárulta, hogy mi a siker három fő titka, amit azoktól a milliárdosoktól tanult, akikkel az elmúlt években együtt dolgozott. Szeretné lerombolni a mítoszokat és segíteni azoknak, akik sikeresek akarnak lenni.
Vágólapra másolva!

A 39 éves Ryan Serhant nem csak egy tipikus New York-i ingatlanközvetítő, hanem író, vállalkozó és reality-tévésztár, aki a szakma legnagyobb neveivel dolgozott együtt, és közben szeretné átadni az embereknek a tudást, amit az évek alatt megszerzett.

1.Sűrgősség vs. fontosság

A legtöbb milliárdossal ezer dolog történik egyszerre, de van egy egyszerű trükk, ami megkönnyítheti ezt.

A teendőket mindig aszerint kell kategorizálni, hogy mennyire sürgősek és mennyire fontosak, figyelve arra, hogy nem mindig a legsürgősebb feladat a legfontosabb.

Azokra a feladatokra összpontosítsunk, amelyek a legjobb eredményeket hozzák.

Ryan Serhant Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Sagliocco

2.A feladatok kiosztása kulcsfontosságú

– mondta Ryan.

3. Kis szelet a tortából

Ryan tapasztalatai szerint, a közhiedelemmel ellentétben, a milliárdosoknak nem célja az, hogy másokat megkárosítsanak, hanem a biztosra mennek. Ezt egy pite hasonlattal magyarázta meg:

"Ahelyett, hogy a „teljes torta" birtoklására és másoktól való elvonására összpontosítanának, inkább arra koncentrálnak, hogy birtokoljanak egy kisebb szeletet egy nagyobb tortából, és egy csapattal dolgozzanak azon, hogy a tortát a lehető legnagyobbá tegyék."

Forrás: DailyStar