Vírusként terjed az interneten egy Taylor Swift befőttesüveg története

Taylor Swift
Vágólapra másolva!
Már tízmillió megtekintésnél tart az Instagramon az a videó, amit egy ingatlanközvetítő tett fel a közösségi oldalra a saját Taylor Swift befőttesüvegéről. Az ominózus tárgynak ugyanis vicces története és nemes célja van. 
Vágólapra másolva!

Dana Rice ingatlanügynök egyik napról a másikra híressé vált, amikor feltette Instagram oldalára a férjétől kapott Taylor Swift befőttesüveget. A videó vírusként terjed az interneten, és már közel tízmilliós megtekintésnél tart.

A három fiúgyerek édesanyja már évek óta nagy rajongója az énekesnőnek, és a családja kénytelen ezt elviselni. Az imádat Swift Eras koncertturnéjával érte el a tetőfokát a Rice rezidencián. Swift iránti csodálata ugyanis akkor robbant igazán, amikor a kezébe került egy áhított jegy az Eras turnéra.

Ők az énekesnőt kihasználható üzleti lehetőségként láttatták. Magam is üzletasszony lévén ez nagyon felkeltette az érdeklődésem" - mesélte az asszony.

Egyik reggel Dana éppen a férjével beszélgetett a konyhában, amikor észrevette, hogy az egyik befőttesüveg dekorálásával van elfoglalva - de ekkor még fogalma sem volt arról, hogy ez valamilyen célból neki készül. A férje rövidesen felfedte felesége előtt a tárgy rendeltetését.

Az Instagramra feltöltött videó Dana őszinte reakcióját örökítette meg, amikor meglátta a saját "Taylor Swift-befőttesüvegét". Ebbe minden alkalommal negyed dollárt kell fizetnie, valahányszor megemlíti az A-listás hírességet - vagy Swift új udvarlóját, Travis Kelce-t. Az üveg mellett pedig már ott volt egy tekercs negyeddolláros is a konyhaasztalon. A befőttesüveg Swift és Kelce "Saturday Night Live"-ban való megjelenése után készült, másnap reggel.

Habár egy ideig Taylor Swift és Travis Kelce élvezetes beszédtéma volt a Rice-házban, de úgy tűnik a férj ezt most már megelégelte.

Az asszony elárulta azt is, hogy amennyiben olyan sok pénz összegyűlne a befőttesüvegben, az összeget egy Taylor Swift koncertjegyre költené.

Taylor Swift Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro


Az énekesnőről újabban azt tudni lehet, higy hirdeti egyik lakását, erről az Origo is beszámolt.

Forrás:Fox news