Nyíregyházi csodaház ősfák között keresi új tulajdonosát

Ősfás környezetben eladó ez a családi ház
Ősfás környezetben eladó ez a családi ház
Vágólapra másolva!
Csodás fák környezetében eladó egy családi ház, amelyben az összhang alaptartozék a jó ízlés pedig adottság. Aki olyan ingatlant keres, amely eltér a szokásostól, és már a küszöb átlépéskor egy jobb világba kerül, ezt feltétlen nézze meg. 4 szoba, szauna, klima, riasztó, kandalló, padlófűtés, barkácsműhely Nyíregyházi csodaház ősfák között keresi új tulajdonosát – ezek mind érvek a ház mellette, de semmi nem pótolja a személyes találkozásban rejlő élményt!
Vágólapra másolva!
Ősfás környezetben eladó ez a családi ház Forrás: Ingatlanbazár

"Ságvári kertváros kedvelt részén eladásra kínálok egy 375 ös Ytong-ból, 2005-ben épült családi házat mely 869 m2-es ősfás, gyönyörű parkosított telken fekszik. Az ingatlan belső elrendezését tekintve 4 hálószoba és nappali-konyha kialakítású, mind a két szinten fürdőszobával rendelkezik.

Az alsó szinten nappali, 20 m2-es fedett terasz, 2 hálószoba, fürdőszoba, fenti szinten társalgó, 2 hálószoba illetve fürdőszoba kaptak helyet. A parkosított telken 35 m2-es, két állásos garázs illetve 54 m2-es, 3 részből álló melléképület – szauna,konyha étkező,barkácsműhely – is helyet kaptak.

Forrás: Ingatlanbazár

A melléképület is fűthető, kiválóan alkalmas baráti összekövetelek lebonyolítására is. Az elektromos mozgatású kapuk, garázsajtók minőségi aranytölgy hörmann termékek. A családi ház komfortját minőségi gree klímaberendezések, riasztó- és kamerarendszer is emeli. Az otthon melegét modern cirko gázkazán padlófűtéssel illetve hangulatos kandalló biztosítja. Az ingatlan az időtlen, klasszikus értékeket kedvelőknek kiváló otthon lehet. Tehermentes, azonnal birtokba vehető!"[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.