Ijesztő dolgokat találtak egy amerikai házban felújítás közben

felújítás, stressz, munkások, problémák, lakásfelújítás
Isolated shot of frustrated unhappy young female decorator with brackets holding hands on her head having stressed facial expression because she fails to finish repair in time, facing deadline
Vágólapra másolva!
Sokkoló felfedezést tett egy asszony, miközben egy házat újított fel a családjával. A ház ugyanis annyira lelakott és mocskos volt, hogy még egerek is tanyázhattak benne. De a renoválás során egyéb bizarr dolgok is előkerültek.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban élő asszonyt undorral töltötte el, amikor hátborzongató dolgokra bukkant a nagyapja által bérbe adott lakás átrendezése és felújítása közben. Az asszony a Redditen osztotta meg az élményeit.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Követőinek elmesélte, hogy a ház a nagyapjáé volt, aki azt kiadta, és a nagybátyjának kellett volna bérbeadóként intézkednie. A lakásnak csupán egyetlen család volt a bérlője végig az öt év alatt. Kiderült, hogy a nagybátyja "csak a bérleti díjat szedte be, és semmi mást nem csinált", a bérlők hatalmas rendetlenséget hagytak maga után, amikor kiköltöztek.

Strange things found in the basement ceiling of new acquired home
byu/Unusual-Fisherman318 inWeird

Az asszony - akinek egyébként nagyon olcsón megvételre is kínálták a lakást - apjával és nagyapjával együtt szembesült a hatalmas káosszal. A családot nem csak az elképesztő kosz sokkolta, hanem mindaz, amit még ezen felül találtak a házban. A konyha teljesen zsíros volt, az alagsor kiürítése közben egérürülék zúdúlt az asszony fejére, de talált itt félig megrágcsált pornómagazint, és több doboznyi viagrát is. Ezt követően az asszony felfedezett egy titkos rekeszt a mennyezeten, amely tele volt tömve merevlemezekkel - mindegyikre keresztneveket írtak.

A rendetlenség ellenére a háromgyerekes édesanya és férje úgy döntöttek, hogy megvásárolják az ingatlant, amit további hálószobákkal terveztek kibővíteni, és az asszony apja is megígérte, hogy segít a munkálatokban.

A friss háztulajdonos bevallotta, hogy "kirázta a hideg" a felfedezett tárgyak miatt, és elképzelése sem volt arról, hogy mit tegyen.

Forrás: Daily Star