Ez a hatalmas mellű, gyönyörű lány abból él, hogy nyilvános helyen szexel a barátjával - fotó

Vágólapra másolva!
Egy fiatal ausztrál pár azzal keres pénzt, hogy nyilvános helyen szexelnek, utána a videókat felteszik az internetre. Eddig már 110 millió forintot kerestek a pikáns videókkal.
Vágólapra másolva!

Nathan és Rebecca bejárják Ausztráliát, és igyekeznek minden jelentős nevezetességnél egy saját videót is készíteni. No nem olyat, amit általában a turisták szoktak, a felvételek az Onlyfans-re kerülnek fel, és nem meglepő módon a videókon szexelnek. A pár nagyon elszánt, mindent megtesznek azért, hogy "terjeszkedjenek és világszerte ismerté váljanak".

Egy kicsit izgalmas az, ha tudod, hogy emberek vannak körülötted

 – mondta Nathan a Love Don't Judge podcastnak, aki azt is elmesélte, hogy az első esetre szinte véletlenül került sor, amikor egy jet ski-n estek egymásnak, miközben körülöttük többen is halásztak a vízben.

A pár elmondása szerint félmillió ausztrál dollárt – körülbelül 109 millió forintot – kerestek az OnlyFans segítségével, azonban többen is kritizálták őket emiatt, a pár szerint azonban csak irigylik a fényűző életmódjukat. Rebecca szerint ugyanis sokan szívesen cserélnének velük, már ami az utazást illeti. 

Rebecca és Nathan. Fotó: Instagram

Nem csak a kommentelőknél, de a lakótársuknál is kiverték a biztosítékot, mert attól tart, hogy szégyent hoz rá a fiatal pár, ha esetleg meglátogatja őt az anyja.