Életbiztosítással kombinált befektetés a K&H Életbiztosítónál (hirdetés)

Vágólapra másolva!
Egyszerre befektetés és életbiztosítás, sőt adókedvezmény is. A K&H Életbiztosító, a K&H Bank leányvállalata különösen rugalmas, életbiztosítással kombinált befektetési konstrukciókkal rukkolt elő év végén.
Vágólapra másolva!

A piacon egyedülálló módon, a K&H Életbiztosító a K&H Bank fiókjain keresztül értékesíti termékeit, minimálisra csökkentve így saját ráfordításait. Az ebből származó előnyt átengedik az ügyfeleknek, akiknek így befektetéseit nem terhelik magas költségek, magas hozamot és értéket biztosítva már az első naptól.

Az új befektetési módozatnak két formájával jelentek meg a piacon. Az "Optimum" módozat a garantált hozammal és évi egyszeri nyereségrész-jóváírással biztonságosabb megtakarítást jelent. A "Maximum" módozat lehetőséget nyújt a befizetett díjak igény szerinti megosztására a kötvény- és részvényeszközalapok közt, ahol a befektetés arányáról az ügyfél dönthet. Ez utóbbi módozat ugyan kockázatosabb, de hosszútávon magasabb hozamot ígér.

Bármelyiket választja is, a szerződő igen rugalmas feltételek mellett dönt: a díjfizetés bármikor szüneteltethető vagy újrakezdhető, illetve van mód eseti díj befizetésére és egyösszegű befektetésre is. A kötvények visszavásárlása esetén pedig - történjen ez bármikor - a befektetés teljes értéke hozzáférhető. A kétféle életbiztosítási-befektetési konstrukció ráadásul egyaránt 20 százalékos adókedvezményt ígér a befizetett díjak után, mellyel tovább növelhető a befektetés hozama.

Az új befektetési formák most még egy kis pluszt nyújtanak: a K&H Életbiztosító exkluzív ajándékkal kedveskedik azon ügyfeleinek, akik 2000. december 31-ig egyszeri díjas biztosítást kötnek vagy rendszeres díjas szerződésüket legalább 50 000 forint eseti befizetéssel kezdik. Bővebb információk a K&H bankfiókokban és az interneten: www.khelet.hu.

(X)