Vágólapra másolva!
Nyílt közbeszerzési eljárást írt ki az M1-es sztráda hegyeshalmi, mintegy 11 kilométeres szakasza, valamint a hozzá tartozó 3-3 csomópont, illetve híd, és négy aluljáró felújítására az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.
Vágólapra másolva!

A Közbeszerzési Értesítő szerint a 160,5 és a 171,7 kilométerszelvény közötti útszakasz burkolatán kívül megújítják az érintett műtárgyak korrózióvédelmét, valamint az ütközés elleni védelmet szolgáló korlátokat is.

A leendő nyertesnek a munkát 2008. október 31-ig be kell fejeznie. Az ajánlatokat 2008. február 25-ig lehet beadni, az eredményhirdetésre március 10-én, míg a szerződéskötésre március 18-án kerülhet sor.

A pályázókkal szemben minimum követelmény, hogy a korábbi három évben egy fő közlekedési úton, legalább nettó 500 millió forint értékű burkolatfelújítási, míg hídfelújítás tekintetében legalább egy, nettó 50 millió forint értékű referenciával rendelkezzenek.

Alkalmatlan az a jelentkező, amelyik a kivitelezés helyszínétől 70 kilométeren belül nem rendelkezik legalább egy, minimum 120 tonna/órás kapacitású aszfaltkeverő teleppel.

A bírálat során a maximális 100 pontból 85 adható a kedvező ajánlati árra, míg 15 pont a praktikusabban megszervezett forgalomkorlátozásra, mivel a munkák az M1-es jobboldali és baloldali pályáját is érintik.