Vágólapra másolva!
Gera Zoltán távozási szándéka továbbra is téma Birminghamben. A csapat másik meghatározó játékosa, a Gerához hasonlóan szélső középpályásként bevethető Jonathan Greening megértéssel nyilatkozott a magyar játékos igazolási szándékait illetően. A korábban a Liverpoolt is megjárt labdarúgó szerint a Premier League csábításának nagyon nehéz ellenállni, és ezzel mindenki tisztában van.

"Senki nem akarja közülünk azt, hogy Zoltán távozzon a csapattól. Tudjuk róla, hogy igazi csapatjátékos, és nem lehetett könnyű számára arra az elhatározásra jutni, hogy beadja átigazolási kérelmét. Mindenki szeretne a Premier League-ben játszani, így érthető Zoltán döntése. Egyáltalán nincs bennem harag iránta, hiszen Zoltán jelenleg a csapattársam, és amíg együtt játszunk, addig barátok is maradunk."

Greeningnek egyébként jövőre lejár a szerződése a West Bromnál, így az ő pályafutásának alakulása is kérdéses. Ami Gera Zoltán jövőjét illeti, több angol médium is úgy spekulál, hogy Bryan Robson már Gera esetleges távozása miatt akarja leigazolni David Thompsont, aki pont Gera posztján bevethető.

A West Bromwich Albion továbbra is tartja magát ahhoz a hivatalos álláspontjához, hogy a keret egyetlen tagja sem eladó.