Állatos fotókat várunk, minden mennyiségben!

Vágólapra másolva!
A természetfotósok élete csupa kaland és izgalom. Te is kipróbálnád? Nem kell ahhoz Afrikában élned, hogy te is kalandfotós lehess. Nem baj, ha nem vagy profi - elég, ha mindig résen vagy! Új fotópályázatot indít az OzoneNetwork. 
Vágólapra másolva!

Mindegy, hogy állatkertben, utazáson, vagy épp a saját kertedben kapod lencsevégre a kiszemelt állatot. Lehet a kép művészi, vicces, vagy éppen kreatív. A felvételeket a foto@ozonenetwork.hu e-mail címre várjuk szeptember 5-ig. A részletes pályázati kiírás és a feltételek itt olvashatók. A beérkezett fotókból itt látható válogatás. A győztes fotót és készítőjét szeptember 12-én mutatjuk be az OzoneNetwork tévéadásában. A legjobb képeket értékes nyereményekkel jutalmazzuk.


A főnyeremény egy wellnes-utazás:

Egy éjszaka két fő részére Egerszalókon, a négycsillagos Mesés Shiraz Wellness és Tréning Hotelben*.

Néhány tanács a fotózáshoz: Ne küldj homályos, életlen képet, mert azokkal nem lehetsz győztes. Egy e-mailben csak egy képet, az általad kiválasztott legjobbat küld el nekünk. Persze többet is küldhetsz, de azt tedd több levélben.

Forrás: [origo]

A mi fotónk a Fővárosi Állat- és Növénykertben készült

*Egy éjszaka két fő részére Egerszalókon, a négycsillagos Mesés Shiraz Wellness és Tréning Hotelben. A nyeremény 2010. december 31-ig használható fel vasárnap és csütörtök közötti napokon, kivéve az alábbi ünnepi időszakokat: 2010. december 25-30., 2010. december 30-2011. január 2. Elhelyezés: komfort szobában, bőséges svédasztalos reggelivel.