Új fejlesztések: Óbuda, Józsefváros, Pestimre

Vágólapra másolva!
Csillaghegy zöldövezeti részére 300 lakásos lakóparkot terveznek, a X. és a VIII. kerület határán 426 lakásos ház épül. Pestszentimrén 340 lakásos lakókerthez kezdtek hozzá.
Vágólapra másolva!

Csillaghegyen Foresthill néven 300 lakásos lakópark építését tervezi a Neocity Group. A beruházás elso ütemében 90 lakásos, teraszos kialakítású társasház épül 45 és 90 négyzetméter közötti alapterületu lakásokkal.

Az épület körül zárt kertet, játszóteret alakítanak ki. Jelenleg az építési engedélyezési eljárás van folyamatban, a kivitelezési munkák várhatóan 2007 tavaszán kezdődnek.

Ciprus Ház

Józsefváros Kőbányával határos peremén, a Ciprus utcában épül a 426 lakásos Ciprus Ház. A parkosított belső udvarra néző négy épületszárny két ütemben épül fel, várhatóan 2007 végére.

Az épületegyüttes alatt teremgarázst alakítanak ki, a fölszinten üzlethelyiségek kapnak helyet. A kínálat a garzontól a háromszobás lakásig terjed. A legfelső emeleti lakásokhoz tetőkert tartozik.

Zaragoza Kert

Az Elephant Holding Zrt. 6,5 milliárd forint értékű, 340 lakásos lakókert építését kezdte meg Budapest XVIII. kerületében. A Zaragoza Kertben a kis garzontól a kétszintes exkluzív kialakítású penthouse lakásokig sokféle típus megtalálható lesz.

A lakókert 2008 első negyedévére elkészülő első ütemének 60 százaléka már az előértékesítési szakaszban elkelt. Az érdeklődők jelentős részét a panellakásukból elköltözni akaró helyi lakosok és más dél-pesti kerületekből érkezők adják.

A kert fejlesztésekor a cég elsődleges szempontja a megfizethetőség és a biztonság volt, amit a lakókertben elhelyezett térfigyelő kamerák mellett videós kaputelefon, zárt játszótér és portaszolgálat biztosít.

E-build/MTI