Láthatósági mellényt adunk a vállalkozására!

Vágólapra másolva!
A marketing az életünk része, ott van az otthonunkban, a munkahelyünkön, a vállalkozásunkban, az iskolában, az intézményekben, a kultúrában,  a politikában – mindenütt. Lehet átkozni, lehet áldani, de a legjobb, ha megismeri és a maga javára fordítja. Segítünk abban, hogy megtalálja a legjobb megoldásokat! Ismerkedjen meg velünk!
Vágólapra másolva!

Az infoReklám Csoport a több mint 20 éve sikeresen működő Rábaközi Szuperinfó hirdetési hetilap, Csorna és Kapuvár leglátogatottabb internetes portálja, az infoRábaköz.hu és a T.M. Graffiti Kft. szolgáltatásait fogja össze.

Cégünk 1991 óta foglalkozik reklámújság kiadásával, hirdetés szervezéssel és egyéb ehhez kapcsolódó tevékenységgel. Csornán az Arany J. u. 5. szám alatt található irodánk, ahol 8 munkatársunk dolgozik. Kollégáink kiváló körülmények között, a legmodernebb eszközökkel és rendszerekkel végzik napi munkájukat, ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében.

Forrás: T.M. Graffiti Kft.

Célunk, hogy a térségünkből immár kilépve a vállalkozóknak magas szintű marketing szolgáltatást nyújtsunk, ezzel is segítve őket sikereik elérésében. A kiváló minőségű munkában, a korrekt üzleti kapcsolatokban és az innovációban hiszünk, ebben látjuk a cégünk és partnereink jövőjét.

Tudjuk, hogy ebben a világban az idő fontos tényező. Nálunk minden olajozottan működik, minden egy helyen intézhető, nem kell 5 felé szaladgálni. Műhelyünkben mindent elkészítünk, amire egy vállalkozásnak szüksége van. Gyorsan, pontosan, kedvező áron...

Arculat, logó tervezés, reklámgrafika (facebookra és weboldalra is), névjegykártya, szórólap, prospektus készítés, nyomdai kivitelezés, egyéb kiadványok tervezése, készítése (könyv, katalógus)

Hirdetések szerkesztése, médiákban való elhelyezése, banner készítés (álló és flash)

Ön mire vár még? Téved, ha azt hiszi, hogy Önnek nem kell az internet. Téved, ha az hiszi, hogy lemondhat azokról az ügyfelekről, akik szinte ma már mindent a neten intéznek. Téved, ha azt hiszi, hogy az Ön ügyfelei nem használják a netet. „A rendszeresen internetezők vásárlás előtt a világhálón tájékozódnak a megvásárolni kívánt termékről, szolgáltatásról és többségük utólag megosztja tapasztalatait valamely közösségi oldalon.” (GfK Hungária) Nincs jelen, és meg se szólal ott, ahol Önről beszélnek? Mi segítünk!

Weboldal készítés, karbantartás, üzleti facebook profil építés, online kommunikációs tanácsadás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot, engedje meg, hogy tanácsot adjunk!

T.M. Graffiti Kft.
9300 Csorna, Arany J. u. 5.
Tel./fax: 06 96 260 176

e-mail: kapcsolat@inforeklam.hu