Hihetetlen: három lakásálom, amely azonnal valóra válhat

Vágólapra másolva!
Lakásfelújítás, lakásvásárlás, bővítés, korszerűsítés. A legnagyobb hazai lakástakarék kutatása szerint a magyarok többsége rendelkezik valamilyen lakással kapcsolatos tervvel, a megvalósításhoz vezető utat azonban nem mindenki látja maga előtt. Íme a három leggyakoribb lakáscél, amelyek teljesen megváltoztathatják életkörülményeinket, és akár azonnal valóra válhatnak. 
Vágólapra másolva!

1. Felújítás

Sok család tervezgeti a lakásfelújítást, szinte minden otthonnak van olyan pontja, amelyre ráférne egy kis átalakítás, korszerűsítés. Ne keseregjünk tovább azon, hogy a konyhánkban még múlt századi gépek működnek, vagy elavult és pazarló a fűtési rendszerünk: álmodjunk nagyot, és vágjunk bele egy alapos felújításba. A Fundamenta kutatása szerint a magyarok átlagosan 1,8 millió forintot szánnának a lakásfelújításra, de csak kevesen tudják, hogy az államilag támogatott lakáskassza segítségével milyen sokféle felújítást végezhetünk, a konyhától a fürdőszobáig, a festéstől a burkolásig.

Forrás: Otthonok & Megoldások

2. Bővítés

Kinőttük a lakást? Szükség lenne egy új tárolóra, babaszobára, vagy a házhoz épített önálló lakrészre, ahol a gyerek végre elvonulhat? Az évek múlásával a család mérete, igényei, életstílusa változhat, ezért fontos, hogy megtaláljuk a megoldást a rendelkezésünkre álló négyzetméterek optimális kihasználására. Nem kell feltétlenül elköltöznünk, hogy mindenkinek meglegyen a maga kis privát szférája. Érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen lehetőségeket kínál meglévő ingatlanunk, hiszen egy kis kreativitással, néhány fal elmozgatásával, beépítésével, vagy újabb házrész kialakításával élhetőbbé tehetjük közös életterünket. A tetőtérből gyerekszobát csinálhatunk, vagy a melléképületből egy teljesen önálló lakosztályt, ha pedig a külön szoba a cél, akár a meglévő gyerekszobát is szeparálhatjuk két külön kis kuckóvá egy plusz fal betoldásával.

Forrás: Otthonok & Megoldások

3. Lakásvásárlás

Sokféle élethelyzetben válhat égetővé a lakásvásárlás: ha elég volt az albérletből, esetleg új taggal bővül a család, vagy egyszerűen csak más környékre, más városba költöznénk. Általában közös ezekben a helyzetekben, hogy nem szeretnénk a váltással éveket várni. Ilyenkor kapóra jöhet egy megbízható, azonnali lakáshitel, amely rövid idő alatt képes orvosolni gondjainkat.

Itt az idő, hogy belevágjunk, és végre megvalósítsuk a régóta dédelgetett lakásterveinket: a Fundamenta Azonnali Lakáshitel sokféle lakáscél megvalósításához nyújthat segítséget. Használjuk ki a jól tervezhető, államilag támogatott, biztonságos konstrukciót, amely fix kamatozású, és a teljes futamidőre előre láthatjuk a hozzá kapcsolódó kamatterhet.