Mutatjuk, hogyan lehet igazán takarékos az év eleje

Vágólapra másolva!
Cikkünkben számba vesszük, milyen akciókkal és kedvezményekkel várja vásárlóit az új év első hónapjaiban a Lidl.
Vágólapra másolva!

Sokan úgy tartják, hogy egész évünket meghatározza, miként telik a január, ugyanakkor nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az elmúlt időszak viszontagságai egyértelművé tették a takarékos és pénzügyileg tudatos életvitel fontosságát, így érdemes ezt a két tényezőt egyként kezelni, és már az Újév első hónapjaiban megkezdeni a spórolást. Ezt érdemes a Lidl hazai üzleteiben indítani, hiszen Magyarország piacvezető áruházlánca mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minden esetben a legjobb áron kínálja termékeit, ráadásul a megváltozott igényekre válaszul hetente megújuló akciókat is biztosít vásárlóinak.

Forrás: Lidl

Ahhoz, hogy bevásárláskor a lehető legtöbb pénz maradjon a tárcánkban, az egyik leghatékonyabb praktika, ha rendszeresen összesítjük kiadásainkat, így hamar kiderül, mi mindenre költünk feleslegesen, vagy hirtelen felindulásból, ugyanis a hétköznapi takarékosság valójában egyet jelent a tudatos pénzköltéssel. A Lidl hazai üzleteiben történő bevásárlással úgy lehet a leghatékonyabban takarékoskodni és maximálisan kihasználni a kínálkozó kedvezményeket, ha a napi bevásárlásaink és az otthoni menü kapcsán felhasználjuk a szórólapban és az applikációban található kedvezményeket és kuponokat. Ezért érdemes az akciós újságot és a Lidl Plus applikációt alaposan áttanulmányozni, hiszen akár ezreseket is spórolhatunk azzal, ha figyelembe vesszük, hogy egy-egy termék az aktuális kuponok aktiválásával, vagy esetleg mennyiségi kedvezménnyel (például a második termék akciós, esetleg ingyenes) éri-e meg jobban. A kedvezményes termékek árait bizonyos esetekben a kuponokkal tovább csökkenthetjük, például a jelenleg is kapható 150 grammos kiszerelésű Dulano sertéssonka most 300 Ft-tal olcsóbb, ha élesítjük a kupont, így 599 Ft-ba kerül a 899 Ft helyett.

Az említetteken túl érdemes a heti étrendünk összeállításakor, esetleg vendégvárás esetén a Lidl-ajándékokkal is kalkulálni, hiszen a Kupon Plusnak köszönhetően, amennyiben például legalább 25 ezer forint értékben költünk januárban, akkor egy 1,5 literes üdítőitalt, vagy egy nagy, nosztalgia kiflit kapunk ajándékba. További ingyenes termékekre számíthatunk 50 ezer, illetve 70 ezer forint elköltését követően is, ám a legjelentősebb kedvezmény kétségtelenül akkor jár, ha elértük a 100 ezer forintot: ebben az esetben ugyanis egy 5%-os, számlavégi kedvezményt érvényesíthetünk a kasszáknál.

Forrás: Lidl

Februártól elsejétől pedig érdemes ismét ránézni az applikációra, hiszen újabb Kupon Plusos ajándéktermékek és kedvezmények lesznek elérhetőek.

A Lidlben vásárlók időről időre pontgyűjtő nyereményjátékokban is részt vehetnek, ahol további kedvezményekkel gazdagodhatnak, s szintén különlegesség, hogy az alkalmazás nem csak a Lidl áruházakban használható, hiszen a vállalat partnerei által biztosított ajánlatok további kedvezményeket nyújtanak a Lidl Plus felhasználók számára.

A Lidl Magyarország évek óta erősíti online jelenlétét, így a vásárlókat évek óta arra ösztönzi, hogy iratkozzanak fel elektronikus hírlevelükre, hogy első kézből értesülhessenek az akciókról, figyeljék az akciós újságok digitális változatait az áruházlánc weboldalán, vagy használják a Lidl és a Lidl Plus alkalmazásokat, ahol szintén megtalálhatóak online az akciós szórólapok.