Fergeteges akciókkal köszönti az új évet a Lidl

Vágólapra másolva!
Januárban számtalan akcióval és kedvezménnyel várja vásárlóit hazánk piacvezető áruházlánca
Vágólapra másolva!

A Lidl folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztói igényeket és ahogy már megszokhattuk mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar családok mellett álljon. Gazdaságunk meghatározó szereplőjének továbbra is kiemelt célja, hogy hozzájáruljon az infláció letöréséhez, ezért széles, kedvező ár-érték arányú kínálata mellett számos egyéb módon igyekszik támogatni vásárlóit abban, hogy a lehető legkedvezőbb áron intézhessék a bevásárlást.

Az áruházlánc a tavalyi nagy sikerű akcióit idén is folytatni kívánja, sőt emeli a tétet, hiszen további akciók és kedvezmények várják a vásárlókat az év első hónapjában. A vállalat ugyanis továbbra is azon dolgozik, hogy a kedvezőbb beszerzési lehetőségeiből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét továbbadja vásárlóinak.

Forrás: Lidl

A Lidl több, mint egy éve tartó árcsökkentési programjának keretében 600-at is meghaladó számban mérsékelte már termékei árát, ezt pedig a jövőben is folytatni kívánja. A vállalat minden erejével azon van, hogy a legjobb árakat és kiváló minőségű termékeket biztosíthassa az üzleteikbe betérő vásárlók számára.

Köztudott, hogy az ünnepek után, év elején a vásárlók szorosabbra húzzák a nadrágszíjat, és keresik a lehetőségét, hogy miként spóroljanak. Ebben segíti az áruházlánc a vásárlókat, méghozzá úgy, hogy az alacsony árak, a tartós és azonnali árcsökkentések biztosítása mellett hetente megújuló termékakciókkal várja a magyar családokat. Januárban ezúttal még több extra akciót és mennyiségi vásárláshoz kötött kedvezményt találhatunk a Lidl üzleteiben, amelyeknek köszönhetően még olcsóbb lehet a bevásárlásunk. Természetesen nem csupán beszerzési stratégiájával segíti a vállalat a családokat kiadásaik optimalizálásban, hanem számos további eszközzel is támogatja a vásárlókat az élelmiszerre fordítható költségkeret tudatos beosztásában.

Forrás: Lidl


1. Az évkezdő akciók közül kiemelkedik a „Párban jobban megéri", amelynek keretein belül minden második termék sokkal olcsóbban vásárolható meg, így akár 70% kedvezményben is részesülhetünk.

2. A szintén jelentős pénzügyi megtakarítással kecsegtető „XXL akció" keretein belül most többet kaphatunk a pénzünkért, ugyanis az időszakos kínálatban szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, ezért választásunkkal a gyakorlatban jelentős megtakarítást érhetünk el.

3. A Lidl azzal is szeretne az üzleteikbe rendszeresen betérőknek segíteni, hogy hetente megújuló exkluzív kuponokkal várja a leghűségesebb vásárlóit. A Lidl Plus felhasználóknak a vállalat a digitális hűségprogramja keretében további 10-12 kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket kínál.

Forrás: Lidl

4. A hétről-hétre megújuló akcióin felül az áruházlánc további kedvezményeket is biztosít vásárlói számára, hiszen a „Többet adunk"akciók keretében az előírt 15- helyett akár 50%-os kedvezménnyel segíti a magyar családokat kiadásaik mérséklésében.

5. Érdemes a „Minden péntek halpéntek"mottó jegyében felkeresni a hozzánk legközelebb eső boltot, hiszen az áruházlánc a hétnek ezen a napján rendszeresen biztosít a friss halak árából 15% kedvezményt, ami amellett, hogy támogatja az egészségtudatos táplálkozást és elősegíti a hazai halfogyasztást, kétségtelenül jelentős segítséget jelenthet vásárlóik számára. A leghűségesebb vásárlók ráadásul a Lidl Plusszal további kedvezményre is szert tehetnek, az applikációt használók ugyanis a friss halakat péntekenként akár 25% kedvezménnyel vásárolhatják meg.