Karambolozott az országos rendőrfőkapitány

Vágólapra másolva!
Csütörtökön déli tizenkét óra körül karambolozott Orbán Péter, országos rendőrfőkapitány. A baleset az Árpád-híd budai hídfőjénél, a Flórián téren történt, amikor a főkapitány Opel Astrája összeütközött egy Toyota Yaris típusú személygépkocsival.
Vágólapra másolva!

A szabadságon tartózkodó rendőr-altábornagy feleségével, szolgálati gépkocsijában a Vörösvári úton haladt az Árpád híd felé, amikor a Szentendrei út felől érkező Toyota Yaris személygépkocsival ütközött.A rendőrfőkapitány elmondása szerint a közlekedési jelzőlámpa zöld jelzésén haladt át, amikor a karambol bekövetkezett, ám ezt az állitást a Toyotát vezető nő vitatja, felelősségét nem ismeri el. Mindkét sofőrt a helyszínen megszondáztatták, amely megállapította, hogy egyik gépkocsivezető sem fogyasztott alkoholt. Orbán Péter feleségét fejsérülésekkel az Árpád kórházba szállították.

Samu Attila, a BRFK sajtóosztájának vezetője az [origo]-nak elmondta, hogy a főkapitány a vállán sérült meg, állapota kielégítő. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy ki a felelős a balesetben.

[origo]