A rendőrök szerint itthon, apja szerint külföldön van Farkas Róbert

Vágólapra másolva!
A móri rablógyilkossággal összefüggésbe hozott Farkas Róbert apja úgy tudja, hogy fia külföldön van, és a gyilkosság idején is ott volt. A Blikk azonban arról számol be, hogy a keresett férfi itthon menekül a rendőrök elől, akik az alvilágtól kapott fülesek alapján üldözik a 24 éves férfit.
Vágólapra másolva!

Továbbra is keresi a rendőrség a móri rablógyilkossággal összefüggésbe hozott F. Róbertet. Feltételezett társa, Horváth Szilárd hétfőn adta fel magát.

Farkas Róbert édesapja az RTL Klub híradójának azt mondta, hogy fia elköltözött otthonról már egy éve, és azóta külföldön van. A 24 éves férfi már majdnem egy éve nem jelentkezett szüleinél. Amikor bejelentette, hogy elköltözik otthonról, annyit mondott: külföldre megy dolgozni. A keresett férfi apja közölte: tudja, hogy fia a móri tragédia idején is külföldön volt, és most is ott van. Az apa állítja, hogy mindent megadtak gyermeküknek, akinek biztosan nincs köze a móri mészárláshoz. Elmondta, hogy a rendőrök a rablógyilkosság utáni nap hajnali fél kettőkor mentek ki lakásukra, amikor már minden televízió bemutatta fiuk fényképét. Az édesapa azt kérte fiától, hogy tisztázza magát az ügyben.

A keresett férfi apjának állításával ellentétben a Blikk arról ír, hogy Farkas Róbert itthon bújócskázik a rendőrökkel. A lap információi szerint Budapesten, Pest, Fejér, illetve Komárom-Esztergom megyében már felbukkant a férfi, ám mire utolérnék, meglép. Állítólag az alvilágtól kapott olyan információkat a rendőrség, hogy az említett megyékben bujkálhat a keresett férfi. Az információk nagy része jónak bizonyult. A rendőrség szerint már csak napok kérdése és elfogják Farkas Róbertet vagy önként feladja magát.

Korábban:

Megvan a móri rablók DNS-mintája

Ajánlat:

Itt elolvashatja az [origo] összes cikkét a móri bankrablásról

Fórum:

Hat halott egy móri bankrablásnál