Stohl: Többé se pia, se cigi

A balesetet szenvedett színész-műsorvezető a Blikknek adott interjújában bevallotta: arra sem emlékszik mit és mennyit ivott. Úgy gondolja, megérdemli ami vele történt, és utolsó figyelmeztetésként fogja fel.

 

Stohl András a elmondta: fogalma sincs mennyit ivott amikor autóbalesetet szenvedett, de a jövőben nem iszik és nem dohányzik. Hozzátette, hogy aznap délelőtt sört és házipálinkát ivott, ezután aludt majd hazaindult. Útközben megállították Hévízgyörkön, ahol egy esküvő volt az utcán. Már arra sem emlékszik, hogy itt mit és mennyit ivott.

A színész műsorvezető mérges is magára és szégyelli is magát. Úgy gondolja: megérdemli, ami vele történt. A balesetet utolsó figyelmeztetésként fogja fel.

Stohl, aki nemrég elhagyhatta az intenzív osztályt már a hazatérésre készül. Sérüléseihez nem kell kórházi kezelés, bár törött bordái lassan gyógyulnak és mellhártyájáról is fel kell szívódnia a vérömlenynek.

A rendőrség már kihallgatta a kórházban fekvő Stohlt. Közölték vele, hogy pénzbüntetés mellet valószínűleg bevonják a jogosítványát.

KAPCSOLÓDÓ CIKK