Eloltották a tüzet Lánchíd utcában

Vágólapra másolva!
Sikerült eloltani az I. kerületi Lánchíd utcában pénteken késő este keletkezett tüzet. A lakókat a tűzoltók evakuálták, így személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár a több millió forintot is elérheti.
Vágólapra másolva!

A tűzoltóknak megfeszített munkával sikerült eloltani a budapesti I. kerületi Lánchíd utca 7-9. alatt pénteken késő este keletkezett tüzet. A négyemeletes ház tetőterében keletkezett, személyi sérülést nem, de több millió forintos anyagi kárt okozó tűz keletkezésének okát még vizsgálják.

A tűzoltóságot péntek este fél tíz után néhány perccel riasztották, mert tűz ütött ki a tetőtérbeépítéses épület 500 négyzetméteres tetőterében. 18 járművel 67 tűzoltó érkezett a helyszínre, 2 emelőkosaras, illetve 4 egyéb járműről elkezdték oltani a tüzet, amely a teljes tetőtéren kívül egy lakásra, valamint a Lánchíd u. 5. szám alatti ház tetőterének egy részére is átterjedt.

A ház lakóit evakuálták, a gáz- és áramellátást szüneteltették, az épület előtt, az utcán parkoló gépkocsikat - amelyek közül néhány a lehulló cserepektől megsérült - biztonságos helyre szállították, és a Lánchíd utcát teljes szélességében lezárták.