Vágólapra másolva!
Grespik László, a Fővárosi Közigazgatási Hivatal egykori vezetője három éve pereskedik volt munkaadójával a szolgálati kocsi ügyében. Grespik szerint ugyanis az jár neki, és a jogerős ítéletig ragaszkodik a kocsihoz.
Vágólapra másolva!

Grespik Lászlót azért bocsátották el három évvel ezelőtt a Fővárosi Közigazgatási Hivatal éléről, mert a MIÉP jelöltjeként politikai beszédet mondott, köztisztviselőnek viszont ez tilos. Azóta pereskedik a hivatallal. A munkaügyi per része a szolgálati autó is, amelyet Grespik nem hajlandó visszaadni, amíg a bíróság nem dönt. Grespik egy kormányrendeletre és egy bírósági végzésre hivatkozva állította: jár neki az autó. Közölte: a jogerős ítéletig nem adja az autót, mert az rontaná tárgyalási pozícióját. Közölte ugyanakkor, hogy a jogerős ítélethez tartani fogja magát.

A jelenleg ügyvédként tevékenykedő Grespik azt mondta: reméli, jövőre lezárul az ügy. További részleteket az ügyben nem akart elárulni, arra hivatkozva, hogy a munkaügyi pere a magánügye. Így még az autó korát és típusát sem volt hajlandó elárulni.