Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyurcsány nem ad rendszeres rádióinterjúkat

Vágólapra másolva!
Felajánlotta a Magyar Rádió alelnöke Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a rendszeres interjúlehetőséget, Gyurcsány azonban nem él vele - írja a Népszabadság. Gyurcsány szerint nincs szükség rá, hogy szerda reggelenként "mikrofonállványok" kérdezzék.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktorhoz hasonlóan Gyurcsány Ferencnek is rendszeres miniszterelnöki interjúlehetőséget ajánlott fel a Magyar Rádió alelnöke, Hollós János, aki nemrégiben egy folyosói beszélgetésen hozta szóba a nyilatkozati lehetőséget a Reggeli Krónikánál vendégeskedő kormányfőnek - írja a Népszabadság.

Gyurcsány a felajánlásra azt válaszolta: elvileg nincs kifogása ellene, de nem látja értelmét, hogy szerdánként a rádióban mikrofonállványok kérdezzék. Hollós - aki a szokásos szerdai interjúk többségében Orbán Viktor beszélgetőtársa volt - erre azt mondta: a volt kormányfővel készített interjúk hallgatottsága magas volt. Gyurcsány végül úgy reagált: akkor szívesen ad interjút, ha van mondanivalója, és olyanok készítik a beszélgetést, akik valódi kérdéseket tesznek fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről