Fodor Gábor fontolgatja az elnökjelöltséget

Vágólapra másolva!
Fodor Gábor gondolkodik azon, hogy jelöltként ringbe szálljon az SZDSZ elnöki posztjáért. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön Egerben.
Vágólapra másolva!

"Természetesen gondolkodom, de még nem hoztam meg a végleges döntést, de amint ezt meghozom, természetesen a nyilvánossággal is tudatni fogom" - fogalmazott a liberális párt ügyvivője arra az újságírói kérdésre válaszolva, hogy fontolgatja-e az elnökjelöltséget. Hozzátette: az elmúlt időszakban, miután Kuncze Gábor közölte, hogy nem indul újra a pártelnökségért, már futottak be hozzá a pártból a jelölésére vonatkozó kezdeményezések.

A politikus a párt Heves megyei választmányának ülés előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy vélekedett, hogy az SZDSZ-nek a jövőben is a leghatározottabban ellen kell állnia az alkotmányos demokrácia szétzilálására irányuló kísérleteknek, az alkotmányos demokratikus rend határozott védelme érdekében.

Az SZDSZ választási szereplését úgy értékelte, hogy vereséget könyvelhettek el. Ám az olyan kiélezett helyzetek, mint amilyen mostani voksolást megelőző volt, hátrányosak a kis pártok számára és a nagy pártoknak kedveznek - mondta a liberális politikus.