Ketten meghaltak a 63-as főúton

Vágólapra másolva!
Ketten meghaltak, egy négyéves kislány súlyosan sérült, három felnőtt és egy gyerek pedig könnyű sérüléseket szenvedett vasárnap este a 63-as főúton, Sárkeresztúr belterületén, ahol három autó ütközött.
Vágólapra másolva!

Egy Székesfehérvár felé közlekedő gépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol ütközött egy szemből érkező másik autóval. Az ütközés ereje a szabályosan közlekedő autót az árokba, a másikat egy vele azonos irányban közlekedő kocsinak lökte - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szemközti sávba áttérő kocsiban utazó sárkeresztúri férfi és nő a helyszínen meghalt, az árokba lökött autó vezetője könnyebben sérült meg - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A harmadik kocsi hátsó ülésén utazó kislányt súlyos koponyasérüléssel mentőhelikopter szállította kórházba, a vele egy kocsiban utazó két felnőtt és egy gyerek pedig könnyebben sérült.

A baleset helyszínen megjelentek az elhunytak településen élő hozzátartozói. A mintegy száztagú csoport esetleges jogsértő magatartásának megakadályozására, valamint a baleset helyszínének biztosítására nagyobb rendőri erőt kellett a helyszínre küldeni - mondta el a szóvivő.

A 63-as utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeinek feltárására és a felelősség megállapításra szakértők bevonásával indított vizsgálatot a sárbogárdi rendőrkapitányság.