Egymás után 3 balesetet okozott egy autós

Vágólapra másolva!
Három kilométeren belül három balesetet okozott egy autós az M3-as autópályán. Összetörte a saját autóját, három másikat és egy szalagkorlátot, de senki nem sérült meg. A férfi még a harmadik baleset után is tovább hajtott volna, kitört kerékkel.
Vágólapra másolva!

Három balesetet okozott egy ózdi férfi az M3-as autópályán. A balesetek kedd este történtek, három kilométeren belül - az első karambol még Borsodban, a másik kettő már Heves megyében történt - közölte Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőrség szóvivője.

A 35 éves ózdi férfi Miskolcról haladt Budapest felé, és rövid idő alatt három balesetet okozott. Három autót tört össze a sajátján kívül, illetve az út menti szalagkorlátot. Összesen mintegy 2,5 millió forintos kárt okozott. A három ütközésben senki nem sérült meg.

A férfi egyik balesete után sem állt meg, folyamatosan haladt, az utolsó karambol után már kitört kerékkel, amikor a rendőrök megállították - mondta Dobi Tamás. Az autós feltehetően ittas volt, ezért vérvizsgálatra küldték. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálódik.