Gyerekrablás és zaklatás miatt nyomoznak Békéscsabán

Vágólapra másolva!
Elrabolt és szexuálisan zaklatott egy 11 éves kislányt egy ismeretlen férfi Békéscsabán - állítja a gyermek és az édesanyja egy helyi lap szerint. A rendőrség vizsgálja a kislány által elmondottakat, a gyereket pszichológusok jelenlétében is kihallgatták.
Vágólapra másolva!

Fél órára elrabolt és szexuálisan zaklatott négy héttel ezelőtt egy 11 éves kislányt egy férfi Békéscsabán - állítja a kislány és az édesanyja. A Békés Online beszámolója szerint a kislányt egy 165 centiméter magas, tüsi hajú, jobb füle mögött sebhelyet viselő férfi csalta el a játszótérről.

Egy igazolványt mutatott fel az egyedül hintázó gyereknek, és azt állította, hogy az egyik osztálytársa bajban van, ezért be kell mennie a rendőrségre - írja a lap. A kislány elmondása szerint a férfi a kocsijában levetette vele a nadrágját, simogatta, fogdosta és nyalogatta, miközben saját magát izgatta. Mikor kiélte a vágyait, egy játszótér közelében kitette a kocsiból, és azt mondta, ne mesélje el, ami történt, úgyse hinnének neki.

Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az [origo] érdeklődésére közölte, valóban kaptak feljelentést az ügyben, a nyomozók jelenleg a kislány által elmondott információkat ellenőrzik. A gyereket már kétszer is kihallgatták, egyszer az édesanyja, máskor két pszichológus szakértő jelenlétében.