Magára robbantotta a házat egy asszony Szegeden

Vágólapra másolva!
Magára robbantotta a házat egy asszony Szeged-Gyálaréten, a robbanás miatt összedőlt családi ház romjai alatt megtalálták a holttestét. A rendőrség szerint egy családi vita után előző este férje és gyermekei magára hagyták az asszonyt, aki nem először kísérelt meg öngyilkosságot.
Vágólapra másolva!

Gázrobbanás következtében összedőlt egy családi ház hétfőn hajnalban Szeged-Gyálaréten. A kiérkező tűzoltók kézi erővel kezdtek a romok eltakarításához, mivel úgy tudták, hogy a ház egyik lakója az összeomlott ház alatt rekedhetett. A 42 éves nőnek már csak a holttestét találták meg - mondta az [origo]-nak Tuczakov Szilvána, a Csongrád megyei rendőrség szóvivője.

A rendőrség szerint előző este egy családi vitát követően az asszony férje, és két felnőttkorú gyermeke elment otthonról, ismerősöknél aludtak. Feltehetően öngyilkosság történt, az asszony reggel öt óra után pár perccel magára robbantotta a házat - tette hozzá a szóvivő, aki szerint az áldozat már korábban is kísérelt meg öngyilkosságot. A rendőrség közveszélyokozás miatt eljárást indított.

A robbanás ereje teljesen szétszakította a családi ház tetejét és falait, a szomszédos házak ablakait és az egyik épület tetőszerkezete is megrongálódott. A szomszédok elmondták: hajnalban hatalmas robbanásra ébredtek, és amikor kiszaladtak az utcára, csak a porfelhőt látták. A helyszínre érkeztek a helyi gázszolgáltató, a DÉGÁZ szakemberei is, akik megkezdték a vizsgálatot.