Törtek az autók a vizes pesti utakon

Vágólapra másolva!
Számos baleset történt Budapesten hétfő délelőtt, a folyamatos esőben a város több pontján csúsztak egymásba az autók. Több sérültet kórházba kellett szállítani.
Vágólapra másolva!

A folyamatos esőzés miatt csúsznak a főváros útjai - mondta Kis-Guczi Péter, a katasztrófavédelem sajtóügyeletese hétfő délelőtt. Szinte egy időben több balesethez is ki kellett vonulniuk a tűzoltóknak, hogy kiszabadítsák a sérülteket és elvégezzék a műszaki mentést.

A XIV. kerület Ajtósi Dürer soron négy kocsi ütközött össze. Az egyik járműből egy súlyos sérültet a tűzoltók szabadítottak ki. Az Ajtósi Dürer sor Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszán mindkét irányban csak egy-egy sávban haladhat a forgalom, a másik két sávot a műszaki mentés és a helyszínelés miatt lezárták. Nagy torlódás alakult ki a környéken.

A sajtóügyeletes hozzátette: a Rákóczi úton, az Uránia mozi előtti buszmegállóban egy motor hátulról beleszaladt egy buszba és beszorult alá, a tűzoltók szabadították ki.

A XI. kerületi Szent Gellért rakparton az Erzsébet híd felől érkező 18-as villamos elejének szemből egy robogó ütközött. A sérültet már kórházba szállították. A baleset miatt a villamosközlekedés szünetel a Gellért tér és a Döbrentei tér között.