Vágólapra másolva!
Két diák több napja artó vitájának vetett véget egyikük anyja Tiszaszentimrén. A nő meglátva, hogy fia lökdödésbe keveredett egy másik fiúval, nekiesett, pofonvágta és megrugdosta. A nő ellen könnyű testi sértés miatt indult eljárás - írja a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Új Néplap.
Vágólapra másolva!

Rendőrségi eljárás indult egy asszony ellen, aki gyermeke iskolatársát pofon vágta és megrugdosta a Tiszaszentimrén - írja a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Új Néplap. A lap szerint a nő az iskolai ebédlőnél meglátta, hogy fiát lökdösi egy másik gyerek. Odament, pofon vágta, majd többször belerúgott a földön fekvő fiúba.

Az eset múlt hét pénteken történt, de a két diák már napok óta vitában állt egymással. A megvert fiút diáktársa a többi tanuló előtt megalázta, ezért bosszút tervelt, és egy spray-vel le akarta fújni. Ezt azonban a másik észrevette, ekkor kezdtek el lökdösődni, és ennek vetett véget az anya közbelépése. A rendőrség kiskorú sérelmére elkövetett könnyű testi sértés és garázdaság miatt indított eljárást a nő ellen.