Kézzel írja tovább a blogját Gyurcsány

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök felhagy a diktálással, és mostantól maga írja internetes naplóját - derül ki csütörtöki blogbejegyzéséből. A lemondott kormányfő szemüvegvásárlással és baráti összejövetellel töltötte első civil napját.
Vágólapra másolva!

"Nyugodt napok" címmel tett közzé új bejegyzést internetes naplójában Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök csütörtökön. Gyurcsány arról írt, mivel telt az "első nap civilben": a lányát edzésre vitte, a fiával pedig elment szemüveget rendelni. A szemüvegvásárlásról részletesen beszámolt, leírta, hogy a fia gyorsan fogyasztja a szemüvegeket, az optikus messziről megismeri őket, és törzsvásárlói kedvezményt is kaptak.

A blog szerint Gyurcsány járt "egy mostanában felkapottnak számító" szórakozóhelyen is, baráti összejövetelen, ahol "a szociálliberálisnak nevezett" világba tartozó emberek gyűltek össze: nem politikusok, hanem elemzők, írók, közszereplők. Szerinte ezekre az emberekre "nagy feladat vár" a következő években. "Választ kell majd találniuk arra, miként szolgálhatja jobban a nemzeti modernizáció ügyét a szociális és a szabadelvű gondolat" - fejtegette Gyurcsány, és rejtélyesen azzal fejezte be a naplóbejegyezést: "De erről majd később."

A volt kormányfő csütörtöki bejegyzéséből kiderül, hogy a blogban változás lesz: Gyurcsány ezentúl nem diktálja, hanem kézzel írja a naplót.