Nem lett tömegverekedés Esztergomban

Vágólapra másolva!
Nem tört ki tömegverekedés Esztergomban, és lövés sem dördült el, mikor a rendőröknek kellett beavatkozniuk két férfi veszekedésébe - közölte a megyei rendőrség, a korábbi híradásokat cáfolva. Öt embert viszont előállítottak garázdaságért.
Vágólapra másolva!

Nem volt tömegverekedés Esztergomban és pisztolylövés sem dördült szombat este, mikor két férfi vitás ügyében a rendőröknek kellett beavatkozniuk, ellentétben a híradásokkal - olvasható a Komárom-Esztergom megyei rendőrség közleményében. Igaz, öt embert előállítottak garázdaság miatt.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, az esztergomi rendőrkapitányságra több bejelentés is érkezett az este folyamán, hogy két társaság - összesen körülbelül 30-40 ember - egymásnak rontott Esztergomban. A bejelentések szerint pisztolylövés is dördült, de a rendőrség nem talált erre utaló nyomokat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn úgy tájékoztatott, hogy a szombati bejelentésekben megjelölt helyszínről egy könnyű sérültet kellett kórházba vinni. Azóta kiderült, hogy két férfi próbálta ököllel rendezni egy régebbi vitáját. Bár a rendőrség szerint nem volt tömegverekedés, az esettel összefüggésben öt embert állítottak elő garázdaság miatt.

A két ember és társaik vasárnap is összejöttek, hogy elégtételt vegyenek az előző napi incidensért, de az esztergomi rendőrök fokozott jelenléte és a környék visszatérő ellenőrzése elejét vette az újabb verekedésnek.