Holttestet találtak egy kiégett lakásban Budapesten

Vágólapra másolva!
Önkényes lakásfoglalók éltek abban a budapesti, II. kerületi lakássban, amely csütörtök éjjel égett ki. A tűzoltók a lakásban megtalálták az egyik lakó összeégett holttestét.
Vágólapra másolva!

Egy összeégett férfi holttestét és egy elpusztult kutyát találtak a tűzoltók egy házban, ami csütörtökön éjjel égett le Budapesten, a II. kerületben. A házban négyen laktak, állításuk szerint 10 éve költöztek be önkényesen a hegyoldalban álló épületbe, egyikük holttestét találták meg. A tűz okát vizsgálják.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy éjfél előtt avartűzről érkezett jelzés a tűzoltóság ügyeletére. Az egyik kivonuló egység észlelte, hogy valójában egy körülbelül 100 négyzetméteres, részben fából, részben kőből épült ház ég a hegyoldalban.

A tűzoltók kiérkezésekor a ház teljesen lángokban állt. Kiderült, hogy négy férfi lakja, akik közül az egyiknek a holttestét és mellette az elpusztult kutyáját teljesen összeégve, az egyik szobában találták meg. A három társa közül az egyik megégett a vállán, a másik füstmérgezést kapott, a harmadik oltás közben került elő, sértetlenül.