Irodája szerint megfenyegették Molnár Oszkárt

Vágólapra másolva!
Kabinetirodája szerint életveszélyes fenyegetést kapott Molnár Oszkár edelényi polgármester. Az iroda szerint éles lőszert küldtek neki egy MSZP-s szórólap társaságában. A fideszes országgyűlési képviselő több botrányos kijelentése került nyilvánosságra ősszel, pártja nem indítja a 2010-es választásokon.
Vágólapra másolva!

Az edelényi polgármesteri hivatal kabinetirodája szerint életveszélyes fenyegetést kapott Molnár Oszkár edelényi polgármester. Az iroda szerint a küldeményt Budapesten adták fel, a levélben éles lőszer volt, egy "romák angyalai" szövegű papír és egy MSZP-s szórólap. A feladó a címzés szerint a Demokratikus Hálózat Roma-Magyar tagozat.

A kabinetiroda szerint a rendőrséget értesítették a levélről. A Borsod megyei rendőrségen az [origo]-nak nem tudták megerősíteni a hírt, Molnár Oszkár kabinetirodáját pedig péntek dél körül nem tudtuk elérni telefonon.

Az iroda állítása szerint a Demokratikus Hálózat nevű szervezet már korábban is próbálta zaklatni a polgármestert, amikor Budapestről Edelénybe utaztak azért, hogy gumikalapácsot adjanak át neki, amelyet aztán egy televíziós műsorban Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő kézbesített. A kabinetiroda szerint nem elsőzör fenyegették meg a polgármestert, korábban egy e-mailt kaptak, amelyben az állt: "Polgármester Úr! Meg fogsz dögleni Te szemét fasiszta fideszes barom!"

Molnár több komoly felháborodást keltő kijelentése került nyilvánosságra összel: egy tévéinterjúban arról beszélt, hogy a zsidó nagytőke be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot. Korábban vitatott kijelentést tett a melegekre, és egyszer beszélt terhes nőkről, akik szerinte a romák lakta településeken szándékosan ártanak születendő gyermekeiknek a nagyobb segély érdekében.

Molnár Oszkár a Fidesz országgyűlési képviselője, a párt viszont a 2010-es választáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as választókerületében nem őt, hanem Daher Pierre kórházigazgatót indítja. Molnár erre bejelentette, hogy függetlenként indul a választáson.