Kirabolták a postát Dunakeszin

Vágólapra másolva!
A hátsó ajtón át betörtek éjjel dunakeszi főpostájára, és nagy mennyiségű készpénzt raboltak. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest.
Vágólapra másolva!

Betörtek Dunakeszi központi postájára, ahonnan nagyobb összegű pénzt vittek el hétfőre virradóra - közölte Kovács László, a város rendőrkapitánya. A lopás Dunakeszi-alsón, a Verseny utcában található 1. számú postán (a város főpostáján) történt - közölte rendőrfőkapitány. A bűncselekményt a nyitáskor észlelte az egyik alkalmazott, ő riasztotta a rendőrséget. Az egy vagy több elkövető az épület hátsó frontjánál, egy udvarra nyíló ajtó beszakításával jutott be a postahivatalba, miután kiiktatta a riasztó rendszert.

A helyszínelők a páncélszekrényeket, illetve az ügyintézői fiókokat is megrongálva találták, az elsődleges információk szerint a tettes(ek) nagy mennyiségű készpénzt vitt(ek) el ezekből. Hogy pontosan mennyit, azt egyelőre nem lehet tudni. A helyszínelés a postabiztonsági szolgálat bevonásával jelenleg is tart, a betörő(k) felkutatásához nagy erőkkel látott hozzá a rendőrség - közölte Kovács László.