Újra Szita Károlyt indítja a kaposvári polgármesterségért a Fidesz

Vágólapra másolva!
Egyhangúlag Szita Károly polgármesterjelöltsége mellett döntött a Fidesz kaposvári elnöksége. Szita már 1994 óta irányítja a megyei jogú várost, a Fidesz szerint 80 év alatt sem fejlődött annyit Kaposvár, mint az ő polgármestersége alatt.
Vágólapra másolva!

Ismét Szita Károlyt jelölte polgármesternek a Fidesz kaposvári elnöksége a következő ciklusra - jelentette be a párt helyi szervezetének elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón.

"Úgy látjuk, hogy az új kormány megalakulása mellett az ő újraválasztása az újabb sikeres időszak feltétele" - fogalmazott Dér Tamás, hozzátéve: jelöltjük, Kaposvár jelenlegi polgármestere Magyarország egyik legtapasztaltabb önkormányzati vezetője, akinek eddigi munkája a garancia arra, hogy a város töretlenül fejlődik tovább.

Közölte: Szita Károly polgármesterségével új időszámítás kezdődött Kaposvár életében, az elmúlt másfél évtizedben a város többet fejlődött, mint az azt megelőző 80 évben összesen.

Szita Károlyt először 1994-ben választották meg polgármesternek a somogyi megyeszékhelyen (azt megelőzően négy évig alpolgármester volt), azóta minden önkormányzati választáson elnyerte a polgármesteri tisztséget, így most a negyedik ciklusát zárja. A Fidesz kaposvári elnökségének döntése egyhangú volt, más jelölt neve fel sem vetődött.