Lövés érte az érsekhalmi polgármester házát

Vágólapra másolva!
Lövés érte az érsekhalmi polgármester házát hétfőn este, az épületben tartózkodók közül senki sem sérült meg. A rendőrség az elsődleges fegyverszakértői vélemény alapján nem szándékos támadásra, hanem vétlen lövésre gyanakszik - írja a Baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.
Vágólapra másolva!

Hétfőn este fél 11-kor lövés érte Horváth Roland érsekhalmi polgármester házát. "Már aludtunk, mikor egy csapódást hallottam az ebédlő felől. Négyen voltunk otthon, feleségemmel, kislányommal és anyósommal. Szerencsére senkinek sem esett baja, de természetesen nagyon megijedtünk" - idézte Horváthot a Baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy a lövedék a ház oldalsó ajtaján keresztül hatolt be az előtérbe - közölte a Baon.huval Putnik Zoltán, a Bajai Rendőrkapitányság sajtóreferense, aki szerint a fegyverszakértő elsődleges véleménye alapján feltételezhetően kisgolyós lőfegyverből származó lövedék találta el a házat. Putnik hozzátette, hogy a szakértői vélemény szerint vétlen lövésről lehet szó, de ettől függetlenül "nagy erőkkel vizsgálják az ügy körülményeit".

A szocialista polgármester a Baon.hunak azt mondta, reméli, hogy a fegyverszakértői vélemény megalapozzott. "Bízom abban, hogy nem személyemnek szól ez a lövés, és nincs mögötte politikai indíttatás sem" - fogalmazott Horváth.