Betontömb zuhant a tolvajra

Vágólapra másolva!
Gázpalackot akart lopni egy férfi Hódmezővásárhelyen, de ráesett egy súlyos betondarab a kerítésről. A tolvaj súlyosan megsérült, végül maga hívta ki a mentőket.
Vágólapra másolva!

Gázpalackot akart lopni egy férfi szombaton este Hódmezővásárhelyen, de eközben a kerítés egyik darabja ráesett. A mentők súlyos sérüléssel vitték a Szegedi Traumatológiai Klinikára - közölte a Csongrád megyei rendőrség.

A hódmezővásárhelyi kapitányságon a mentők jelentették, hogy a Tükör utcában egy férfit látnak el, akire rázuhant egy betontömb. A helyszínen a sebesült 41 éves férfi azt állította a rendőröknek, hogy ő volt korábban a ház bérlője. Azt mondta, amikor távozott, ott felejtette a gázpalackot, de mivel nem volt már kulcsa, ezért úgy döntött, hogy a kerítésen átmászva viszi azt el. Befelé még sikerült, kifelé azonban a combjára esett a kerítés egyik darabja. Mivel nem tudott lábra állni, ezért maga hívta ki a mentőket.

Forrás: police.hu
A beton a gázpalacktolvaj combjára esett - a rendőrség felvétele

A háztulajdonos ezzel szemben azt állította, hogy a férfi semmit sem hagyott hátra, feltehetően el akarta emelni a gázpalackot. A sérültet a mentők végül súlyos sérülésekkel vitték kórházba, a rendőrök pedig lopás miatt indítottak ellene eljárást - közölte a Csongrád megyei rendőrség.