A kerekek alá esett egy busz után futó férfi Hódmezővásárhelyen

Vágólapra másolva!
700 méteren át vonszolt egy autóbusz egy makói férfit, aki a jármű kerekei alá esett. Egy utas vette észre, mi történt, ő szólt a sofőrnek, hogy álljanak meg. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Vágólapra másolva!

Életveszélyesen megsérült egy 36 éves makói férfi pénteken késő este, amikor egy autóbusz kerekei alá esett. A jármű 700 méteren át vonszolta a kipufogódob és a hátsó kerék mellé szorult férfit, mire az egyik utas észrevette, és szólt sofőrnek, hogy álljanak meg. A férfit csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a jármű alól. A mentők a szegedi traumatológiai klinikára vitték - közölte Szenti Szabolcs hadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A férfi édesapjával akart Hódmezővásárhelyről Makóra utazni a busszal, de lekésték a járatot. A 36 éves fiú a fiú a Bocskai és az Andrássy út sarkán várakozó szegedi busz után futott, azt hitte, az a Makóra tartó járat. Eddig nem lehet tudni, hogy hogyan került a kerekek alá. A rendőrség szerint mindkét férfi erősen ittas volt.