Elfogták egy kőbányai bolt fegyveres kirablóját

Vágólapra másolva!
Péntek este rabolt ki egy fegyveres férfi egy kőbányai élelmiszerboltot. A támadót szombat kora reggel fogták el a rendőrök Óbudán.
Vágólapra másolva!

Fegyveres rablót fogtak el a rendőrök szombat reggel Budapesten. A maszkos, fegyveres férfi még péntek este fosztott ki egy kőbányai élelmiszerboltot.

A gazdasági bejáraton surrant be a X. kerületi, Sibrik Miklós úti üzletbe, ahol a két női alkalmazottat lökdösni kezdte, majd betuszkolta őket az irodahelyiségbe. Ezután egy fekete színű hátizsákot tett az asztalra, és követelte, hogy tegyék bele a bevételt, és mobiltelefonjaikat is elvette. Miután megszerezte a zsákmányt, az alkalmazottakra zárta az ajtót, majd elmenekült. A két nő ezután telefonon értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a helyszínen talált nyomok alapján a azonosították be a lehetséges elkövetőt, akit szombaton, a kora reggeli órákban fogtak el III. kerületi munkahelyén. A 33 éves budapesti férfit őrizetbe vették, majd beismerő vallomást tett. Indítványozzák előzetes letartóztatását is - közölte a BRFK.