Éles lőszert találtak egy férfinál Ferihegyen

Vágólapra másolva!
Előállított a repülőtéri rendőrség egy férfit Ferihegyen, mert éles lőszert találtak a zsebében. Az eset a múlt szerdán történt, de csak most számoltak be róla. A férfi véletlenül felejtette magánál a töltényeket, de így is lőszerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás ellene.
Vágólapra másolva!

Éles lőszert találtak egy férfinál Ferihegyen, a rendőrség büntetőeljárást indított az utas ellen - közölte a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) szóvivője hétfőn. Az eset még a múlt szerdán történt.

A férfi Düsseldorfba indult volna, de a zsebében felejtett éles lőszerrel fennakadt az utasbiztonsági ellenőrzésen a Ferihegyi repülőtér 2A terminálján - mondta Horváth Katalin Fanni.

A közlés szerint a három, 22-es kaliberű kispuskalőszert korábban egy vadász ismerősétől kapta a férfi a legálisan vásárolt, hatástalanított fegyveréhez, azonban a lőszereket véletlenül a kabátja zsebében hagyta. A férfi semmilyen engedéllyel nem rendelkezett, így az RRI előállította, és lőszerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanújával eljárást indított ellene.