A rendőrség előtt szívtak füvet fiatalok Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
A székesfehérvári rendőrkapitányság előtt álló kocsijukban ülve sodort füves cigit három fiatal csütörtökön. Egy rendőr az ablakból észrevette őket, a három fiatal közül kettő ellen eljárás indult.
Vágólapra másolva!

A székesfehérvári rendőrkapitányság épülete előtt sodorta és szívta el füves cigarettáját három fiatal. Ketten elismerték, hogy a kocsijukban talált növényi törmelék kábítószer - közölte a rendőrség csütörtökön.

A kapitányság épületéből egy rendőr vette észre, hogy a kapu előtt álló autóban fiatalok cigarettát sodornak és azt elszívják. A kocsi ellenőrzésekor a rendőrök növényi törmeléket találtak, amelyről az autóban ülők közül két tatabányai férfi elismerte, hogy kábítószer - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiatalok azt mondták, hogy a büntetés-végrehajtási intézetbe beszélőre ment társuk visszaérkezéséig akarták "elütni az időt" a cigaretta szívásával - tette hozzá Németh-Kész Mónika. A rendőrök mindhárom fiatalt mintavételre állították elő, a kocsiban talált növényi törmeléket, cigarettapapírokat, csikkeket lefoglalták. Két férfit gyanúsítottként hallgattak ki, a velük levő fiatal nő tanúként szerepel az ügyben.