Férjét gyanúsítják a magyar női golfbajnok megölésével

Vágólapra másolva!
Férjét gyanúsítják Fodor Krisztina korábbi magyar bajnok profi golfozó megölésével. A rendőrség szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazta a nőt, hogy belehalt sérüléseibe. A férfit egy Balaton-parti kórházban tartóztatták le, ahova azért került, mert öngyilkosságot kísérelt meg.
Vágólapra másolva!

Alaposan gyanúsítható egy férfi azzal, hogy olyan súlyosan bántalmazta 36 éves feleségét budapesti lakásukban, hogy a nő belehalt sérüléseibe - olvasható a rendőrség honlapján. A Nol.hu úgy tudja, a BRFK nyomozói csütörtökön egy Balaton-parti kórházban vették őrizetbe az 50 éves férfit, aki öngyilkosságot akart elkövetni.

A lap szerint az áldozat és férje szerkesztette a GolfTv műsorát és internetes oldalát, illetve több televíziónak is készített golffal kapcsolatos műsorokat és tudósításokat.

Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat Fodor Krisztina korábbi magyar bajnok profi golfozó, aki elnyerte a magyar kupát, illetve kétszer is az év női sportolójának választották sportágában. Ő volt az első magyar női golfozó, aki 2006-ban indult az amatőr játékosok Európa-bajnokságán, 2007-ben pedig ő volt az ötletgazdája a Sikeres nők a rák ellen mottóval megrendezett jótékonysági golftornának.

A BRFK emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.