Péntek délelőtt kiderül, drogozott-e balesete előtt Stohl

Vágólapra másolva!
Péntek délelőtt közli a rendőrség annak a szakvéleménynek a megállapításait, amely azt vizsgálta, fogyasztott-e kábítószert szombat hajnali balesete előtt Stohl András színész. Stohl otthonában csütörtök este nyomozók jelentek meg, a Blikk szerint kutyákkal kábítószert kerestek.
Vágólapra másolva!

Péntek délelőtt közleményt fog kiadni a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Stohl András színész ügyében folyó eljárás eddigi eredményeiről, többek között arról is, mit állapított meg a szakvélemény az esetleges "egyéb jellegű befolyásoltságról", vagyis arról, hogy fogyasztott-e Stohl kábítószert a balesete előtt.

Stohl május 8-án, szombat hajnalban, Fót közelében okozott közúti balesetet, melyben egy ember súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült. Az orvosszakértői vélemény már korábban megállapította: Stohl közepesen ittas volt a balesetkor.

A Blikk csütörtökön, kiszivárgott információkra hivatkozva azt írta: a vizeletvizsgálat valamilyen kábítószert is kimutatott Stohl szervezetében. A napilap pénteken pedig arról írt, hogy kábítószer-kereső kutyákkal kutatta át a rendőrség csütörtökön Stohl fóti házát. A rendőrség csütörtök este, amikor a nyomozók megjelentek Stohl házánál, csak annyit közölt, hogy "nyomozati cselekményeket hajtanak végre" a színész otthonában, de részleteket nem árultak el.

A színészt pénteken gyanúsítottként hallgatják ki.

Stohl András balesetéről minden hírt megtalál itt.