Szörnyülködik a Fidesz a minisztériumi honlapokon

Vágólapra másolva!
Hétfő reggel valamennyi minisztérium honalapján egységes üzenet jelent meg, ebben az olvasható, hogy a kormányzati honlapoknak nincs egységes szerkezete, egy részük pedig átgondolatlan. A hivatalos kormányfői honlapon már Orbán Viktor saját oldala töltődik be.
Vágólapra másolva!

OMG - az Oh, my God, magyarul a Te jó isten rövidítése - felirat olvasható hétfő reggel valamennyi minisztérium honlapján.

Az egységes kezdőoldal szerint a minisztériumi honlapoknak nincs egységes szerkezete, egy részük technikailag elavult, taralmilag átgondolatlan. A kormányzati átadás-átvétel pillanatában összesen 443 domain név volt a kormányzat birtokában, közülük 125-ön található valamilyen tartalom. A Fidesz azt ígéri, valamennyi esetében meg fogják vizsgálni, hogy szükség van-e ezekre. "Mindez hatalmas munkát jelent. Nekiálltunk" - zárul a minisztériumi kezdőoldalakon olvasható közlemény, amiből nem derül ki, hogy a közleményt ki rakta ki a minisztrétiumi honlapokra.

A szombati miniszteri eskütétellel felálló új minisztériumoknak így egyelőre nincs saját honlapjuk. A miniszeterelnok.hu oldal viszont már átalakult: a mindenkori kormányfő hivatalos honlapján Orbán Viktor személyes weblapja jelenik meg.