Kiraboltak és bántalmaztak egy férfit Nagykörűn

Vágólapra másolva!
Saját házában bántalmaztak, majd kiraboltak egy férfit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagykörűn: a férfi másnap reggel kórházba került, miután a helybeliek rátaláltak. A rendőrség rablás miatt nyomoz az ügyben.
Vágólapra másolva!

Bántalmazotak és kiraboltak egy nagykörűi férfit saját házában csütörtökre virradóra - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség rablás bűntett megalapozott gyanújával indított eljárást az ügyben ismeretlen tettesek ellen.

A Szoljon.hu megyei internetes hírportál helybeli forrásokból úgy tudja, hogy a település főutcáján álló ház lakójára csütörtökön reggel találtak rá a helyiek. A portál szerint ők voltak azok, akik mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget.

A honlap meg nem erősített hírként említi, hogy a sértettre a saját háza udvarán, egy székhez kötözve, eszméletlen állapotban bukkantak a környékben élők, a férfi feje pedig véres volt. A hírportál munkatársainak érdeklődésére Jánosiné dr. Bene Ildikó, a megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet főigazgatója annyit közölt, hogy a nagykörűi férfit csütörtökön reggel fél kilenckor, már rendelési időben szállították kórházba. Jelenleg a fül-orr-gégészeti osztályon ápolják és orvosi megfigyelés alatt áll.