Bombafenyegetéssel ijesztett rá rokonára egy miskolci nő

Vágólapra másolva!
Autóban szállított bombáról tett bejelentést egy miskolci nő, de a járműben végül nem találtak robbanószerkezetet a szakemberek. Az autó vezetője a nő rokona, akin egy családi vita miatt így akart bosszút állni. 
Vágólapra másolva!

Nagyon meglepődött az a miskolci férfi, akit azzal állítottak meg a rendőrök, hogy egy bejelentés szerint bomba van az autójában. A helyszínre irányított járőrök és bombakutatók tüzetesen átvizsgálták a járművet, de nem találtak robbanószerkezetet.

Az eset még hétfőn történt, de kedden hozta nyilvánosságra a rendőrség. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa elmondta: az egyik miskolci egészségügyi intézményt hívta fel telefonon egy nő azt állítva, hogy egy személygépkocsiban - amely éppen a kórház felé tart - bomba van.

A nyomozás során egy miskolci nőre terelődött a gyanú. A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony egy családi vita miatt akart ily módon bosszút állni hozzátartozóján. A nővel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást.