Leharaptak egy darabot egy férfi orrából Salgótarjánban

Vágólapra másolva!
A kocsmában vitatkozott össze két férfi szombaton Salgótarjánban, majd egyikük a vita hevében leharapta a másik orrának egy darabját. A férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
Vágólapra másolva!

Leharaptak egy darabot egy férfi orrából egy kocsmai verekedés során Salgótarjánban, a sértett súlyos sérülést szenvedett - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Az eset még szombat éjszaka történt egy zagyvarónai városrészben lévő italboltnál - mondta Dankóné Nagy Éva. Az italboltban szórakozott barátnőjével és annak édesapjával egy 37 éves salgótarjáni férfi, aki több vendéggel összevitatkozott. A vita az italbolt előtt folytatódott, majd addig fajult, hogy a 37 éves férfi leharapott egy darabot egy 54 éves férfi orrából.

Az 54 éves férfit súlyos sérüléssel szállították kórházba. A rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást. A szóvivő szerint szakértők fogják eldönteni, hogy a sértett sérülése büntetőjogi értelemben maradandó fogyatékosságot okozó kategóriába tartozik-e.