Százmilliós végkielégítése ellenére visszafoglalkoztattak egy BKV-s dolgozót

Vágólapra másolva!
Közel százmilliós végkielégítése után is a BKV egyik cégénél dolgozik a BKV egyik volt munkaügyi főosztályvezetője, aki közvetlen munkatársa volt a szintén közel százmillió forintos végkielégítése után visszafoglalkoztatott Sz.-né Sz. Eleonórának.
Vágólapra másolva!

"A mai napig a BKV egyik cégénél dolgozik egy olyan volt BKV-s alkalmazott, aki csaknem százmillió forintos végkielégítést kapott még 2007-ben" - számolt be az MTV Híradója péntek este. A műsor szerint a volt munkaügyi főosztályvezetőt jelenleg a BKV Vasúti Járműjavító Kft. alkalmazza, ahol szakszervezeti tisztséget is vállalt.

A Híradó szerint a volt munkaügyi főosztályvezetője pont annak az Sz.-ne Sz. Eleonórának volt a közvetlen munkatársa, aki nyugdíjba vonulása előtt majdnem 100 milliós végkielégítést kapott és még vissza is foglalkoztatták. A BKV ezután rendelt el belső vizsgálatot és megtiltotta a visszafoglalkoztatást.

A 98 százalékos különadó bevezetése miatt a BKV volt munkaügyi főosztályvezetője sem tarthatja meg a felvett pénz legnagyobb részét.