Rogán Antal beszédet mondott a Tisztelet Társaságának rendezvényén

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezető-helyettese
Vágólapra másolva!
Rogán Antal is beszédet mondott a Tisztelet Társaságának (TT) irodájában, ahol az úgynevezett Szépkorú Last Minute Ticket Centert, egy nyugdíjasoknak szóló jegyvásárlási lehetőséget nyitottak meg.
Vágólapra másolva!

Rogán Antal, az V. kerület fideszes polgármestere jó ötletnek nevezte beszédében azt a kezdeményezést, hogy a nyugdíjasok kedvezményesen vásárolhassanak adott napi színház- és koncertjegyeket a Szépkorú Last Minute Ticket Centeren keresztül. Rogán azt is elmondta, hogy javasolni fogja a kultúráért felelős főpolgármester-helyettesnek, hogy segítse a kezdeményezést - derült ki a Tisztelet Társaságának közleményéből.

A Schmuck Andor vezette Tisztelet Társasága az elmúlt években több politikai párttal is együttműködésre lépett, így a 2008-as szakításig az MDF-fel, amely országgyűlési frakciójába képviselőt is delegált. A Népszabadság szerint a 2010-es választás előtt az MSZP felé közeledett a TT, amely korábban pártot is alapított. A 2010. őszi önkormányzati választáson Schmuck Andor önállóan indult volna a főpolgármesteri posztért, de nem tudta összegyűjteni a szükséges mennyiségű ajánlószelvényt.

A jegyvásárlási rendszer szerint a nyugdíjasok 50-80 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak adott napra szóló színházjegyeket délután kettőtől négy óráig. Az időszakon kívül bárki licitálhat a még el nem adott jegyekre a backstage.hu oldalon. Gáspár János, a BackStage Kft. produkciós vezetője azt mondta, eddig három színház csatlakozott az akcióhoz, a többieket levélben kérték a csatlakozáshoz.