Két év nyomozás után javasol vádemelést a rendőrség egy miskolci gyilkossági ügyben

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel ölhette meg közel két esztendeje 27 éves nő ismerősét egy korábban már büntetett férfi. A nő holttestét egy miskolci lakótelep parkolójában találták meg.
Vágólapra másolva!

Lezárta a nyomozást és vádemelési javaslattal élt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 2009 őszén történt avasi gyilkosság ügyében - írja a Police.hu. A rendőrség még 2009 szeptemberében indított nyomozást, amikor egy édesanya bejelentést tett lánya eltűnéséről. A 27 éves nő holttestét Miskolc avasi városrészében, egy parkoló autóban találták meg. A rendőrség emberölés bűntette miatt rendelt el nyomozást, majd őrizetbe is vettek egy 27 éves, büntetett előéletű férfit, a nő egyik ismerősét.

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt élt vádemelési javaslattal a férfi ellen.

Az Észak-Magyarország című napilap internetes kiadása, a Boon az áldozat egyik családtagjára hivatkozva akkor azt írta: rablógyilkosság történt, hiszen az ékszerei hiányoztak róla, valamint egyéb értékei is a kocsiból. A lap szerint a nőt többször mellbe szúrták.