Elmarad a következő Noise Night Life-buli

Vágólapra másolva!
Elmarad a követkeő, egy szegedi klubba szervezett Noise Night Life-buli. A szegedi klub tulajdonosai mondták le a rendezvényt a szombati West-Balkán-tragédia miatt - írja a Délmagyarország.
Vágólapra másolva!

Nem tartják meg a következő Noise Night Life-bulit, amelyet a szegedi H20 nevű klubban tartottak volna pénteken - írja a Délmagyarország. A lap szerint a West-Balkánban szombaton történt, három halálos áldozatot követelő tragédia után a szegedi klub tulajdonosai lemondták a bulit.

Erdélyi Anikó, a H20 tulajdonosa azt mondta a Délmagyarországnak, hogy pénteken nem is nyitnak ki, az internetről pedig már levették a rendezvény reklámját. A bulira elővételben nem lehetett jegyet kapni.

Szegeden egyszer már rendeztek Noise Night Life-ot, de a H20 most először adott volna otthont a rendezvénynek. A klub a Délmagyarország szerint 150 fő befogadására alkalmas, de a szervezők ennél több résztvevőre számítottak.

A West-Balkánban szombat éjjel három fiatal lány halt meg a szórakozóhelyen kialakult tömegpánik miatt, a tragédiáról szóló korábbi cikkeinket itt találja meg, itt pedig a partisorozat felemelkedéséről és bukásáról olvashat részletesebben.